Tuoteryhmät ja rajaukset

Tuoteryhmä
  Kasvupaikkavaatimus
  Kasvukorkeus
  Kukan väri
   Menestymisvyöhyke
     Tuotelistaus perustuu ennakkotilauksiin. Varmista saatavuus myymälästä.

   Syyskukkijat

   Kukkasipuleista on iloa keväästä syksyyn. Syysmyrkkyliljat ja syyskrookukset kukkivat jo tänä syksynä, jos istutat ne ajoissa. Molemmat kukkivat lehdettöminä syys-lokakuussa ja lehtiruusuke puhkeaa keväällä. Myrkkyliljan lehdet ovat suuret, leveähköt ja kiiltävät. Syyskrookusten lehdet ovat kapeat, syvän vihreät ja tanakat. Anna lehtipehkojen lakastua omia aikojaan, jotta et häiritse sipulien kasvua.

   Istuta nämä syyskukkijat puutarhaan mahdollisimman pian sellaiselle paikalle, että voit seurata niiden kukkaan puhkeamista joka päivä. Sisäänkäynti ja kulkuväylät ovat hyviä paikkoja syksyiseen kukinnalla keikailuun silloinkin, kun oleskeluryhmissä ei enää istuskella.

   Ruukussa myrkkyliljat ja syyssahramit pääsevät oikeuksiinsa patiolla ja parvekkeella. Verhoile istutusruukun pinta vaikka sammalella, jonka lomitse kukkavanat työntyvät.

   Kukkasipulit ovat syksyn sesonkituotteita ja saapuvat myyntiin elo – syyskuun vaihteessa. Valikoima julkaistaan näillä sivuilla kesän kuluessa heti kun se on vahvistunut.