Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme toimittaa ostoksesi perille, kun ostat paljon tai painavaa. Tai jos ostat vähemmän ja kevyttä, silloinkin toimitamme kotiin.

Lavakuljetus painavalle:

Kuljetamme kasvit perille Helsingin seudulla ja lähialueilla. Esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Siposeen, Tuusulaan, Keravalle, Järvenpäähän, Nurmijärvelle ja Kirkkonummelle kotiinkuljetus maksaa alk. 65,-. Kysy tarkemmin myymälöistämme.

Näin kuljetus tapahtuu:

Kasvit ja muut ostokset pakataan kuormalavoille. Purkupaikalle pitää olla pääsy suurellakin kuorma-autolla, sillä kuorma puretaan auton perälautanosturin ja pumppukärryn avulla auton viereen. Jotta pumppukärryä voi käyttää, pitää purkualustan olla kova, esimerkiksi nurmikko ei tarkoitukseen sovellu. Kuormalavat jäävät vastaanottajalle.

Pienkuljetus kevyelle:

Pienkuljetus palvelee Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. Tavarat kuljetetaan pahvilaatikossa (koko 55 x 30 cm). Siihen mahtuu kesäkukkia, perennoita tai muutama pieni pensas tai puu (max korkeus ~150 cm). Kuljetuksessa voi olla korkeintaan viisi laatikkoa. Kuljetuksen hinta on 19,-/laatikko.

Näin kuljetus tapahtuu:

Kasvit pakataan laatikoihin, jotka lähetti noutaa myymälästä. Kun lähetys noudetaan, lähtee siitä tekstiviestinä seurantalinkki asiakkaalle. Lähetti tuo kuljetuksen nopeasti kotiovelle ennalta sovittuun paikkaan tai häntä voidaan olla vastassa. Toimitukset toteutuvat pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.