Kiinnostaako työ puutarhamyymälässä?

Seuraava henkilökunnan haku alkaa tammikuussa.

 

Katso videoilta millaista työ on ⬇️

Meistä:

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa. Myymälämme ovat talvisin kiinni.

Yli 40 vuoden kokemuksemme ulkokasveista on tuonut näkökulmaa puutarha-alan kehi- tykseen. Muutos pihoilla ja parvekkeilla, yrttitarhoissa ja ruukkupuutarhoissa on ollut suuri. Kasveja käytetään monipuolisesti ja niitä yhdistellään ennakkoluulottomasti. Tunnistetaan, että kasvit ympärillämme edistävät hyvinvointia. Osaltamme olemme viemässä kehitystä eteenpäin tarjoamalla asiakkaillemme monipuolisia ideoita ja laajaa valikoimaa.

Myyjämme ovat alansa asiantuntijoita ja auttavat asiakkaitamme löytämään ratkaisut pihan pulmiin. Haluamme tarjota laajaa valikoimaa ja olemme erikoistuneet nimenomaan kasveihin. Muu tuotevalikoimamme palvelee pihakasveja ja niiden kasvattamista.

Yrityksenä kuulumme Kaupan liittoon, jonka työehtosopimus ohjaa toimintaamme henkilöstöasioissa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen työpaikka– kampanjaan.

Työpaikkatilanne nyt:

Henkilökunta kaudelle 2023 on palkattu.

Myymälämme menevät kiinni talven ajaksi. Seuraava henkilökunnan haku käynnistyy tammikuun alkupuolella, jolloin etsimme kausipuutarhureita, pihakasvit tuntevia viikonloppumyyjiä ja harjoittelijoita kausiapulaisiksi.

Meillä ei ole lainkaan tarjolla työpaikkoja, jotka alkavat vasta kesäkuussa, sillä kiireet alallamme keskittyvät kevääseen.