Kiinnostaako työ puutarhamyymälässä?

Henkilökunta kaudelle 2024 on palkattu. Mahdollisista muutoksista tai  lisähausta ilmoitamme tällä sivulla. Lue eteenpäin, jos mietit, hakisitko meille joskus myöhemmin. Tai jos haluat tietää, millaista työ on ja  keitä meillä työskentelee.

Meillä työskentelevät

  1. puutarha-alan ammattilaiset, esimerkiksi puutarhurit ja hortonomit myyjä-puutarhureina ja kasviasiantuntijoina sekä viikonloppumyyjinä. 
  2. puutarha-alan opiskelijat työssäoppimisjaksoilla tai kesätöissä
  3. kausiapulaiset, esimerkiksi abit tai muuiden alojen opiskelijat

Työt alkavat kokoaikaisilla myyjä-puutarhureilla  maaliskuun puolessa välissä, kausiapulaisilla maalis-huhtikuun vaihteessa ja viikonloppumyyjillä huhtikuun loppupuolella.

Katso videoilta millaista työ on ⬇️

Meistä:

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa. Myymälämme ovat talvisin kiinni.

Yli 40 vuoden kokemuksemme ulkokasveista on tuonut näkökulmaa puutarha-alan kehitykseen. Muutos pihoilla ja parvekkeilla, yrttitarhoissa ja ruukkupuutarhoissa on tänä aikana ollut suuri. Kasveja käytetään monipuolisesti ja niitä yhdistellään ennakkoluulottomasti. Tunnistetaan, että kasvit ympärillämme edistävät hyvinvointia. Luonnon  monimuotoisuuden vaaliminen ja lisääminen on monen puutarhaharrastajan sydäntä lähellä. Osaltamme olemme viemässä kehitystä eteenpäin tarjoamalla asiakkaillemme monipuolisia ideoita ja laajaa valikoimaa.

Myyjämme ovat alansa asiantuntijoita ja auttavat asiakkaitamme löytämään ratkaisut pihan pulmiin. Haluamme tarjota laajaa valikoimaa ja olemme erikoistuneet nimenomaan pihakasveihin. Muu tuotevalikoimamme palvelee pihakasveja ja niiden kasvattamista.

Yrityksenä kuulumme Kaupan liittoon, jonka työehtosopimus ohjaa toimintaamme henkilöstöasioissa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen työpaikka– kampanjaan.

Työpaikkatilanne nyt:

Henkilökunta kaudelle 2024 on palkattu. 

Meillä ei ole lainkaan tarjolla työpaikkoja, jotka alkavat vasta kesäkuussa, sillä kiireet alallamme keskittyvät kevääseen.