Suunnittelua ja neuvontaa taloyhtiölle

Taloyhtiön yhteispihat asukkaiden käyttöön

Taloyhtiöissä on herätty parantamaan yhteispihojen viihtyisyyttä ja kohentamaan toiminnallisuutta.  Olohuoneet laajenevat piha-alueille ja yhteisöllisyys kasvaa. Kun pihoja käytetään, asukkaat tutustuvat toisiinsa, jolloin asioiden hoito tuttujen kesken helpottuu ja asukkaiden turvallisuuden tunne paranee. 

Hoidetut pihat kohottavat kiinteistön arvoa myös ulkopuolisten silmissä, sillä se kertoo kiinteistön huolellisesta hoidosta. Ei olekaan ihme, että yhtiöiden hallitukset ovat entistä kiinnostuneempia piha-alueiden kohentamisesta. Otollinen hetki on yhdistää ulkoalueiden uudistaminen muihin remontteihin, joissa pihoja muutenkin joudutaan mylläämään.

Piha-alueiden kunnostaminen yleensä kiinnostaa asukkaita. Työskentely yhteisessä projektissa tai vähintäänkin sen seuraaminen lisää yhteistoimintaa ja tutustuttaa asukkaita toisiinsa. 

Asiakkaamme kertovat:

”Saimme tietoa ja vaihtoehtoja rinteisiin istutettavista pensaista. Osakkaat ovat  tyytyväisiä.”

”Asuntoyhtiömme osakkaat tuntevat Muhevaisen ostospaikkana ja pyysivät minua ottamaan yhteyttä neuvontapalveluun rinnealueen kasvien valitsemista varten.”

”Taloyhtiönä halusimme kerralla kunnolliset ja selkeät ohjeet mm. kurtturuusujen hävittämiseen, sekä ohjeet uusien kasvien valintaan ja istuttamiseen.”

Ovatko yhteiset piha-alueet kuluneet ja ränsistyneet?

Suunnittelijamme laatii hoitosuunnitelman ja työohjeet pihan kohentamiseksi ja viihtyisyyden parantamiseksi.

Jos pihan ylläpitoa ja hoitoa kilpailutetaan, suunnittelijamme laatii tarjouspyynnön pohjaksi palvelukuvauksen.

Kaivataanko talkoisiin työohjeita?

Neuvojamme auttaa mielellään yhteisen piha-alueen hoidon pulmissa. Hänet voi myös tilata talkoisiin työnohjaukseen ja työvaiheiden opastamiseen.

Tarvitaanko taloyhtiölle pihasuunnitelma?

Uudiskohteen pihasuunnitelmasta tai vanhan pihan täysremontista laadittavan suunnitelman hinta annetaan tarjouksen mukaan tapauskohtaisesti.

Hinnat

  • Neuvontakäynnin (suulliset ohjeet) tuntihinta on 130 €. Suunnittelijamme saapuessa pihaan on minimiveloitus 1,5 t eli 195,- + kilometrikorvaus.
  • Sen jälkeen kulunut aika laskutetaan jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta 65,-.
  • Neuvontakäynnin kesto on tarpeen mukainen.
  • Kilometrikorvaus 1,50/km lasketaan aina molempiin suuntiin. Lähtöpisteenä on Pirkkolan myymälä, Kaarelanvierto 4, 00430 Helsinki.
  • Kirjallisista ohjeista ja suunnitelmista veloitus erillisen tarjouksen mukaan.
  • Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Ota yhteyttä:

Yhteydenotot:

  • sähköpostitse: suunnittelu(at)muhevainen.fi
  • puhelimitse: 050 591 6783