Palkkaamme henkilökuntaa kaudelle 2021.

Tule töihin puutarhamyymälään

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Yli 30 vuoden ajan olemme panostaneet laajaan kasvivalikoimaan ja osaavaan palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Myymälämme ovat kiinni talven ajan. Aloitamme työt valmistelemalla myymälät kevään avaamista varten. Kevään tullen aukioloaikamme ovat ennen juhannusta arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 10.00–17.00. Juhannuksen jälkeen aukioloajat supistuvat ja olemme avoinna arkisin 10.00–19.00 ja lauantaisin 10.00–16.00.

Etsimme myymälöihimme pihakasvien ammattilaisia, esim. puutarhureita.

Suurpellon myymälään etsimme kokopäivätyöhön

MYYJÄPUUTARHURIA

Työ alkaa 16.3.2021 ja päättyy lokakuun lopussa, jolloin suljemme myymälämme talven ajaksi. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin, mutta sisältää jonkin verran viikonloppuvuorojakin.

Odotamme sinulta pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esim. puutarhurin tai hortonomin tutkinto, mutta olet toki voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotakin muuta tietä kulkemalla. Arvostamme kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi linkistä löytyvällä lomakkeella 25.1.2021 mennessä. Lähetä hakemus myös, jos toivot sijoittuvasi Helsingin toimipisteisiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli paikkoja vapautuu.

Hae myyjäksi

VIIKONLOPPUMYYJIKSI

lauantai- ja sunnuntaityöhön, joka alkaa huhtikuun loppupuolella ja jatkuu juhannukseen. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan lauantaityössä lokakuun loppuun.

Viikonloppumyyjänämme odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön. Toimeen kuuluu myynnin ja neuvonnan lisäksi osallistuminen kassatyöskentelyyn ja viikonloppuisinkin pakollisiin kasvien hoitoon ja myymälän kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Arvostamme kokemusta työskentelystä puutarhamyymälässä ja ripeitä otteita tarttua eri tehtäviin kiireisessä myymälätyössä.

Lähetä hakemuksesi linkistä löytyvällä lomakkeella 25.1.2021 mennessä.

Hae viikonloppumyyjäksi

Etsimme myös

PUUTARHA-ALAN OPISKELIJOITA

työssäoppimisen jaksoille. Panostamme opiskelijan oppimiseen ja nimeämme hänelle oman työnohjaajan. Harjoittelu voi olla palkallista, mikäli työssäoppija voi työskennellä 30.3.alkaen juhannukseen tai heinäkuun loppuun.Lähetä hakemuksesi linkistä löytyvällä lomakkeella 25.1.2021 mennessä. Hae työssäoppimiseen


KAUSIAPULAISIA

Työ alkaa 30.3.2021 ja kestää osalla juhannukseen, osalla heinäkuun loppuun. Emme edellytä osaamista puutarha-alalta, sillä annamme opastuksen kaikkiin työtehtäviin. Kausiapulaisen työ voi olla vaikka aivan ensimmäinen työpaikkasi. Se soveltuu myös esimerkiksi abeille ja muille opiskelijoille, jotka voivat aloittaa jo varhain keväällä. Jos olet aktiivinen ja palveluhenkinen, hae haastatteluun. 

Hakutapoja on kaksi. Valitse itsellesi mieluisampi tapa: 

  1. Haastateltavat valitaan lyhyen puhelinkeskustelun perusteella. Soita meille numeroon 044 928 2939 seuraavina aikoina: – maanantaina 1.3. klo 9-12 tai 15-18 – tiistaina 2.3. klo 10-13 tai 16-19 – keskiviikkona 3.3. klo 16-19. Haastateltavat valitaan lyhyen puhelinkeskustelun perusteella. 
  2. Haastateltavat valitaan videoesittäytymisen perusteella. Ohjeet löytyvät hakulomakkeesta linkistä: Hae kausiapulaiseksi