Henkilökuntatilanne nyt:

Henkilökunta kaudelle 2024 on palkattu. Mahdollisista muutoksista tai lisähausta ilmoitamme tällä sivulla.

Jos olet kiinnostunut siitä, millaista meillä olisi työskennellä,skrollaa alaspäin. Löydät videot, joissa  meillä työskentelevät kertovat työstään.

Meillä työskentelevät

  1. puutarha-alan ammattilaiset, esimerkiksi puutarhurit ja hortonomit myyjä-puutarhureina ja kasviasiantuntijoina sekä viikonloppumyyjinä. 
  2. kausiapulaiset, esimerkiksi abit tai muuiden alojen opiskelijat
  3. puutarha-alan opiskelijat työssäoppimisjaksoilla tai kesätöisssä.

Lue millaista kausipaulaisen työ on alla olevan painikkeen kautta ja hae sivulta löytyvän hakulomakkeen avulla. Haku sen kautta kannattaa, sillä lomake ohjaa vastaamaan juuri niihin kysymyksiin, joista kaipaamme sinulta tietoa.

Se myös varmistavaa, että hakemuksesi käsitellään ja talletetaan haun ajan turvallisesti ja saat prosessin  etenemisestä tietoa.

Muhevaislaiset kertovat työstään

Katso alla olevilta videoilta, millaista meillä on olla töissä. Henkilökuntamme jäsenet kertovat puutarhurin ja kausiapulaisten tehtävistä sekä viikonloppumyyjät osa-aikaisesta työstä.

Haluamme kehittyä työnantajana

Kehittyäksemme työnantajana olemme sitoutuneet vastuullinen työnantajan periaatteisiin. Nämä periaatteet löydät tästä. Osallistuimme myös tutkimukseen ja kysyimme henkilökunnaltamme, miten olemme onnistuneet. Tulokset yllättivät ja ilahduttivat, mutta kertoivat myös kehittämiskohteita. Tästä on hyvä jatkaa.

Kaudella 2024 osallistumme jälleen vastuullisuustutkimukseen saadaksemme tietoa siitä, kuinka olemme viimeisen tutkimuksen jälkeen onnistuneet kehittämään toimintaamme henkilöstötyön kehittämisessä.