Tuoteryhmät ja rajaukset

Tuoteryhmä
  Kasvupaikkavaatimus
  Kasvukorkeus
  Kukan väri
   Menestymisvyöhyke
     Tuotelistaus perustuu ennakkotilauksiin. Varmista saatavuus myymälästä.

   Perennat

   Monivuotisia kukkia eli perennoja on myymälöissämme laaja valikoima. Pääosiltaan se muodostuu kotimaisten perennaviljelijöiden tuotannosta.

   Valikoima elää päivittäin ja vaihtelee kauden kuluessa. Myös myymälöittäin valikoima vaihtelee. Ohessa esitetty valikoima perustuu vuosittain tehtävään ennakkotilaukseen, joten se ei ole esittely varastotilanteesta, vaan on tarkoitettu helpottamaan istutusten suunnittelua. Lisäksi myymälöissä on tarjolla kauden aikana tilattua lisävalikoimaa, johon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle.

   Hintatiedot eivät sisälly esittelyyn, sillä samankin kasvin hinta saattaa vaihdella tilauspaikan ja taimen koon vaihdellessa. Tarkista saatavuus myymälästä. Esitelty valikoima ei päivity vaihtelevan varastotilanteen mukaan.

   Suunnittelua ja listalta löytymistä helpottamaan olemme koonneet omat tiedostot moneen eri sukuun kuuluvista heinistä ja bambuista, saniaisista ja kosteikkokasveista. Ne löytyvät myös tieteellisen nimeen mukaisesssa aakkostuksessa kategoriasta Muut perennat.

   Perennapenkin perustamisen niksit löytyvät tästä.

   Katso muut perennaoppaat