Kuulumme Rinkiin

Kannamme osuutemme lakisääteisestä pakkausmateriaalien kierrätysvastuusta osallistumalla kierrätyspisteiden ylläpidon kustannuksiin.

Lajittelu kannattaa.

Pakkausten kierrättäminen on sinulle asiakkaanamme helppoa, sillä Ringin eko-kierrätyspisteitä on Suomessa jo yli 1850 kpl ja muovia voi kierrättää yli 600 pisteessä. Ringin kierrätyspiste on siten sinunkin lähettyvilläsi.

Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan perustama ja omistama palveluyhtiö, joka ylläpitää eko-kierrätyspisteitä.

Kierrätämme istutusruukkuja omassa käytössämme

Ruukutamme myymälöissämme paljon kasveja, mm. isoja myyntikokoja, jotta ne voivat hoidossamme hyvin ja paranevat odottaessaan pääsyä kasvamaan puutarhaasi. Ruukun hinta ei sisälly kasvin hintaan, sillä useimmille asiakkaillemme niillä ei ole jatkokäyttöä. Me sen sijaan voimme niitä edelleen hyödyntää. Ruukkupantit ovat olleet käytössämme jo yli 20 v:n ajan.

Isot, 10-90 l:n ruukut kiertävät omassa käytössämme. Näin niiden hintaa ei ole tarvinnut lisätä kasvin hintaan.

Halutessasi poistamme ruukut jo myymälässä ja pussitamme kasvit kuljetusta varten. Tai voit palauttaa ruukut panttikuitteineen myymäläämme, jolloin saat niiden hinnan takaisin. Panttihinta perustuu myyjän arvioon ruukun koosta, joten panttikuitti osoittaa maksetun pantin suuruuden ja takaa, että saat palautuksena maksamasi summan.