Tule töihin asiantuntevaan puutarhamyymälään

Etsimme puutarha-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita ja kausiapulaisia.

Puutarhamyymälä Muhevainen on pihakasvien erikoismyymälöiden ketju pääkaupunkiseudulla. Lähes 40 vuoden kokemuksemme tuo vahvaa osaamista ja näkökulmaa alan kehitykseen. Muutos pihoilla ja parvekkeilla, yrttitarhoissa ja ruukkupuutarhassa on tänä aikana ollut suuri. Osaltamme olemme viemässä kehitystä eteenpäin tarjoamalla asiakkaillemme yhä laajempaa valikoimaa ja monipuolisia ideoita.

Yrityksenä kuulumme Kaupan liittoon, jonka työehtosopimus ohjaa toimintaamme henkilöstöasioissa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen työpaikka– kampanjaan.

Myymälämme ovat kiinni talven ajan. Kevään tullen aukioloaikamme ovat ennen juhannusta arkisin 9.00-20.00, lauantaisin 9.00-18.00 ja sunnuntaisin 10.00-17.00. Juhannuksen jälkeen aukioloajat supistuvat ja olemme avoinna arkisin 10.00-19.00 ja lauantaisin 10.00-16.00

Jos olet puutarha-alan ammattilainen:

Hae viikonloppumyyjäksi! Työ on usein kiireistä, joskus fyysisesti raskastakin. Joukkomme on kuitenkin iloinen ja innostunut ja tuemme toinen toistamme. Moni viikonloppumyyjämme on viihtynyt meillä kauan ja on kertonut sen olevan oivallista vastapainoa viikottaiseen arkeen. Siksi he ovat jaksaneet tehdä tätä työtä monasti jo vuosien ajan.

Joukkoomme mahtuu kokeneita konkareita ja nuoria alan ammattilaisia. Asiantuntijatyössä opimme toinen toisiltamme. Jos olet konkari, toivomme aiempaa kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä. Nuorena ammattilaisena arvostamme, jos olet hankkinut myymäläkokemusta ainakin harjoittelujaksoilla. 

Odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmän jäsenenä joustavasti toimimiseen.  Koulutuksesi voi olla esimerkiksi hortonomin tai puutarhurin tutkinto, mutta olet voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot myös jotain muuta tietä kulkemalla. 

Tule asiantuntijaksi osaajien joukkoon!

Kokoaikaisten myyjäpuutarhurien hakuaika on päättynyt. Jos myöhästyit haussa, voit vielä lähettää hakemuksesi siltä varalta, että valitsemme lisää haastateltavia. Joka tapauksessa ilmoitamme prosessin etenemisestä.

 

Viereisellä videolla meillä työskentelevät ammattilaiset kertovat työstään. Klikkaa video pyörimään.

Hae viikonloppumyyjäksi:

Viikonloppumyyjien työ on asiakaspalvelupainotteista asiantuntijatyötä, jossa itsenäinen myyntityö ja pihakasvien tuntemus on olennaisen tärkeää.  Työ alkaa 15.4. kestää joko juhannukseen tai sopimuksen mukaan lokakuun loppuun. Ennen juhannusta olemme viikonloppuisin auki sekä lauantaina että sunnuntaina, juhannuksen jälkeen lauantaisin.

Hae oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 28.2.2023 ja olet mukana valintaprosessissa. Osa hakijoista haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa olla nopea.

Voit halutessasi esittäytyä myös videoklipin avulla. Löydät siitä ohjeet hakulomakkeesta. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan.

Avaa hakulomake

Hae myyjäpuutarhuriksi:

Myyjäpuutarhurien työ alkaa 14.3.2023 ja päättyy lokakuun lopussa, jolloin myymälämme menevät kiinni talven ajaksi. Työ on kokoaikaista myymälätyötä, joka sisältää jonkin verran viikonloppuvuorojakin.

Aloitamme laittamalla myymälät kuntoon avaamista varten. Kuntoonlaitto on fyysisesti raskas työvaihe, mutta sen aikana perehdyt  tuotevalikoimaamme ja tapaamme työskennellä. Tutustut samalla omaan vastuualueeseesi, mutta pidämme tärkeänä, että tunnet ja osallistut myös muiden osa-alueiden työhön.

Kun myymälät avautuvat, työ on tasapainoilua asiakaspalvelun ja oman vastuualueen kunnossapito- ja hoitotöiden – ja vaikkapa harjoittelijoiden ohjaamisen välillä. Tässä työssä paineen ja kiireisyyden sieto ovat tärkeitä ominaisuuksiasi. Ripeäotteisuus ja aikaansaavuus sekä hyväntuulisen asenteen säilyttäminen nopeasti vaihtuvissa tilanteissa auttavat sinua toimimaan vaativassa myymälätyöskentelyssä.

Hae oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 26.1.2023 ja olet mukana valintaprosessissa. Osa hakijoista haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa olla nopea.

Voit halutessasi esittäytyä myös videoklipin avulla. Löydät siitä ohjeet hakulomakkeesta. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan.

Avaa hakulomake

Jos olet puutarha-alan opiskelija:

Hae työssäoppimisjaksolle:

Työssäoppiminen puutarha-alan opiskelijoille on palkallista, mikäli työhön valittu voi aloittaa harjoittelujakson kokopäiväisesti 27.3. tai viimeistään huhtikuun alussa  ja jatkaa vähintään juhannukseen. Sovittaessa työskentelyjakso voi olla pidempikin.

Työssäoppijana saat sinulle nimetyn työnohjaajan, mutta myös muut ammattilaisemme osallistuvat ohjaamiseen silloin, kun työskentelet heidän vastuualueellaan.

Hae oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 8.2.2023 ja olet mukana valintaprosessissa. Osa hakijoista haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa olla nopea.

Voit halutessasi esittäytyä myös videoklipin avulla. Löydät siitä ohjeet hakulomakkeesta. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan.

Avaa hakulomake

Jos et ole puutarha-alan osaaja, mutta työ puutarhamyymälässä kiinnostaa:

Hae kausiapulaiseksi:

Kausiapulaisen tehtävät ovat monipuolista ulkotyötä. Se sisältää niin asiakaspalvelua kuin myymälän kunnossapitoa, tuotteiden esillelaittoa, hinnoittelua ja ohjattua hoitotyötä.  Joka päivä tapahtuu paljon ja monenlaista.

Tässä työssä tarvitset tarkkuutta,  ripeyttä ja ystävällistä asennetta sekä asiakaspalvelussa että työyhteisön jäsenenä.

Annamme opastuksen kaikkiin työtehtäviin, joten emme edellytä osaamista alalta. Tämä voi olla vaikka aivan ensimmäinen työpaikkasi.

Työ alkaa kokopäiväisenä 27.3, joten se soveltuu hyvin esim. abeille ja muiden alojen opiskelijoille, jotka voivat aloittaa työt jo varhain keväällä. Työt jatkuvat osalla juhannukseen, osalla heinäkuun loppuun.

Katso, mitä mieltä kausiapulaiset ovat työstään. Klikkaa video käyntiin.

Kaksi tapaa hakea kausiapulaiseksi:

1) Täytä hakemus ja esittäydy myös videoklipin avulla. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan. Osa esittelyvideon lähettäneistä haastatellaan jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa olla nopea.

Lähetä hakulomake viimeistään 8.2.2023.

Avaa hakulomake.

2) Esittäydy lyhyessä puhelinkeskustelussa, jonka perusteella haastatteluajat täytetään. 

Soita  numeroon 046 956 1170 seuraavina aikoina, jolloin olemme vastaanottamassa puheluita:

  • 14.2. klo 10-13 ja 16-19
  • 15.2. klo 9-12 ja 15-18.30