Hakijarekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Puutarhamyymälä Muhevainen Oy
Kaarelanvierto 4
00430 Helsinki
puh. Taloushallinto (09) 547 4616 
puutarhamyymala(at)muhevainen.fi

Rekisterin nimi:

Muhevainen Oy:n hakijarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Hakijarekisterin tietoja käytetään henkilöstön rekrytointiprosessin hoitamiseen.

Rekisterin sisältö:

Yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite).
Hakulomakkeen ja hakemuksen tiedot.

Rekisterin tietolähteet:

Tiedot perustuvat henkilön omaan ilmoitukseen.

Tietojen luovuttaminen:

Tietoja käsittelevät Muhevaisessa ainoastaan henkilöstön palkkaamiseen osallistuvat ihmiset.

Rekisterin tietoihin on pääsy Suomessa sijaitsevalla Roplin Oy:llä, joka on toimittanut meille rekisterin tietoja käsittelevän  IT-järjestelmän ja ylläpitää sitä. Palvelimet sijaitsevat Suomessa eikä niissä olevia tietoja päädy EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin rekrytoinnin hoitamiseen. Mikäli siihen tulee tarvetta, rekisteriin kuuluvalta pyydetään etukäteen suostumus.

Tietojen poistaminen:

Rekrytoinnin hoitamiseen liittyvät tiedot poistetaan, kun rekrytointi päättyy eikä tietoja enää hakukierroksen hoitamiseksi tarvita. Joukkoomme palkattujen ihmisten perustiedot siirtyvät henkilökuntarekisteriimme. Jos hakija haluaa jatkaa hakemuksensa voimassaoloa avoimena hakemuksena, tehdään niin hänen esitettyään toiveensa. Säilytysaika on tällöin korkeintaan yksi vuosi.

Hakijalla on oikeus vaatia kirjallisesti tietojensa poistamista hakijarekisteristä. Pyynnön voi esittää kirjallisesti sähköpostitse osoitteessa puutarhamyymala(a)muhevainen.fi

Rekisterin suojaus:

Henkilötiedot säilytetään ja käsitellään luottamuksellisina. Tiedot sijaitsevat Suomessa palvelimella, joka on suojattu palomuurein ja jossa huolehditaan sovellusten tuoreimpien tietoturvapäivityksien ajantasaisuudesta. Kaikki salasanat on kryptattu.