Hei puutarha-alan opiskelija, meillä on mahdollista oppia alaa työssä

Työssäoppimispaikat on nyt täytetty keväälle 2024.
Lue eteenpäin, jos haluat tietää lisää harjoittelusta meillä.

Meillä pääset tutustumaan lähes kaikkiin puutarhamyymälän töihin, mutta sinulle voidaan nimetä myös oma alue, jonka hoitoon erityisesti perehdyt. Työskentely tapahtuu ohjatusti. Myymälässämme sinulla on mahdollisuus tutustua laajasti pihakasvien valikoimaan. Myymälätyö on kuitenkin kiireistä, joten on myös sinusta itsestäsi kiinni, kuinka laajalti omaksut tietoja ja taitoja.

Työn ohjaus

Työssäoppijana saat sinulle nimetyn työnohjaajan, mutta myös muut ammattilaisemme osallistuvat ohjaamiseen silloin, kun työskentelet heidän vastuualueellaan. Tavoitteena on, että tutustut moniin puutarhamyymälässä työskentelyn osa-alueisiin.

Työn luonne

Työ on fyysistä ja ajoittain raskastakin. Siinä ei niinkään tarvita voimaa, mutta sitkeyttä ja kohtalaisen hyvää kuntoa kylläkin. Varsinkin työn alussa keväällä säät voivat olla kylmiä, joka tuo oman haasteensa jaksamiseen. Työ alkaa myymälöiden kunnostamisella avaamista varten, sillä talvikaudet olemme kiinni.

Kun myymälät avautuvat, nousee asiakaspalvelu ja kassatyöskentely tärkeään osaan harjoittelua, samaten erilaiset kasvien hoitotyöt ja esillelaitto. Myymälän kunnossapito on myös tärkeässä osassa, sillä siisteys lisää työturvallisuutta ja houkuttelevat somistukset parantavat asiakkaiden viihtyvyyttä.

Meillä työkentelet osana joukkuettamme, jossa työyhteisönä tuemme toisiamme. Yrityksenä olemme osa Vastuullinen työpaikka -kampanjaa.

Palkka

Työssä oppiminen on palkallista, mikäli voit aloittaa harjoittelujakson kokopäiväisesti 2.4.2024  ja jatkaa vähintään juhannukseen. Sovittaessa työskentelyjakso voi olla pidempikin. Työstä maksetaan Kaupan liiton työehtosopimksen mukaan harjoittelijan palkkaa, joka on 1716 €/kk. Lisäksi tulevat aukiololisät.

Jos työssäoppimisjaksosi on tarvettamme lyhyempi tai voit työskennellä epäsäännnöllisesti, palkaton harjoittelu on myös mahdollinen.

Hae

Hae oheisen hakulomakkeen kautta pikimmiten ja olet mukana valintaprosessissa. Hakuaika päättyy 31.1. Työssäoppimisjaksoille haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa olla nopea. 

Voit halutessasi esittäytyä myös videoklipin avulla. Löydät siitä ohjeet hakulomakkeesta. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan.

Lisätietoja saat Jaakolta puhelimitse numerosta 050 408 7005. Tavoitat hänet varmimmin tiistaista torstaihin klo 13–16.

Avaa hakulomake