Hei abi, tarjolla kivaa ulkotyötä heti kirjoitusten jälkeen

Kiitos kiinnostuksestasi. Hakuaika on nyt päättynyt kaudelle 2024. Lue eteenpäin, jos haluat tietää, keitä haimme.

Etsimme kausiapulaisia puutarhamyymälöihin, jotka sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Tehtävät ovat monipuolista ulkotyötä. Työ sisältää niin asiakaspalvelua kuin myymälän kunnossapitoa, tuotteiden esillelaittoa, hinnoittelua ja ohjattua hoitotyötä. Joka päivä tapahtuu paljon ja monenlaista. Työyhteisömme jäsenenä osallistut lähes kaikkiin myymälän töihin, joissa sinua ohjaavat ammattilaisemme, kokeneet puutarhurit. Skrollaa sivua alaspäin ja löydät videon, jossa meillä työskennelleet kertovat kokemuksistaan.

Kausiapulaisen työ on fyysisesti raskasta, mutta se soveltuu yhtä lailla kaikille sukupuolille. Siinä ei vaadita suurta voimaa, enemmänkin sitkeyttä ja kohtalaisen hyvää yleiskuntoa. Lähes koko myymäläalue on ulkotiloja, joten valtaosa työstä tehdään säistä riippumatta.

Tässä työssä tarvitset tarkkuutta,  ripeyttä ja ystävällistä asennetta sekä asiakaspalvelussa että työyhteisön jäsenenä. Annamme opastuksen kaikkiin työtehtäviin, joten emme edellytä osaamista alalta. Tämä voi olla vaikka aivan ensimmäinen työpaikkasi.

Saat työssä monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta ja erikoismyymälän päivittäisestä ylläpidosta sekä työyhteisön jäsenenä toimimisesta. Kiireisessä myymälätyössä opit toimimaan asiakkaiden ja työn alla olevien muiden tehtävien välillä.

Työ alkaa kokopäiväisenä 2.4.2024. Työt jatkuvat osalla juhannukseen, osalla heinäkuun loppuun. Jos kirjoitukset ja niihin valmistautuminen ovat puuduttaneet istumalihaksesi, meillä saat taatusti liikettä jäseniisi

Näin haet kausipaulaiseksi:

Täytä hakemus ja esittäydy lyhyen videoklipin avulla. Videon teko kannattaa, sillä se auttaa sinua erottautumaan. Osa esittelyvideon lähettäneistä haastatellaan jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa olla nopea.

Lisätietoja saat Jaakolta puhelimitse numerosta 050 408 7005. Tavoitat hänet varmimmin tiistaista torstaihin klo 13–16.

Lähetä hakulomake viimeistään 8.2.2024.

Avaa hakulomake

Katso videolta miten työntekijämme ovat kokeneet työnsä

Meistä:

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa. Myymälämme ovat talvisin kiinni.

Yli 40 vuoden kokemuksemme ulkokasveista on tuonut näkökulmaa puutarha-alan kehitykseen. Muutos pihoilla ja parvekkeilla, yrttitarhoissa ja ruukkupuutarhoissa on tänä aikana ollut suuri. Kasveja käytetään monipuolisesti ja niitä yhdistellään ennakkoluulottomasti. Tunnistetaan, että kasvit ympärillämme edistävät hyvinvointia. Luonnon  monimuotoisuuden vaaliminen ja lisääminen on monen puutarhaharrastajan sydäntä lähellä. Osaltamme olemme viemässä kehitystä eteenpäin tarjoamalla asiakkaillemme monipuolisia ideoita ja laajaa valikoimaa.

Myyjämme ovat alansa asiantuntijoita ja auttavat asiakkaitamme löytämään ratkaisut pihan pulmiin. Haluamme tarjota laajaa valikoimaa ja olemme erikoistuneet nimenomaan pihakasveihin. Muu tuotevalikoimamme palvelee pihakasveja ja niiden kasvattamista.

Yrityksenä kuulumme Kaupan liittoon, jonka työehtosopimus ohjaa toimintaamme henkilöstöasioissa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen työpaikka– kampanjaan.