Tule töihin puutarhamyymälään

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Yli 30 vuoden ajan olemme panostaneet laajaan kasvivalikoimaan ja osaavaan palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Myymälämme ovat kiinni talven ajan. Aloitamme työt valmistelemalla myymälät kevään avaamista varten. Kevään tullen aukioloaikamme ovat ennen juhannusta arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 10.00–17.00. Juhannuksen jälkeen aukioloajat supistuvat ja olemme avoinna arkisin 10.00–19.00 ja lauantaisin 10.00–16.00

 

Etsimme Suurpellon myymälään vieä yhtä pihakasvien ammattilaista, esim. puutarhuria

MYYJÄKSI

kokopäivätyöhön, joka alkaa 16.3.2020 ja päättyy lokakuun  lopussa, jolloin suljemme myymälämme talven ajaksi. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin, mutta sisältää jonkin verran viikonloppuvuorojakin.

Odotamme sinulta pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esim. puutarhurin tai hortonomin tutkinto, mutta olet toki voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotakin muuta tietä kulkemalla. Arvostamme kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta.
Täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy

Muu henkilöstö kaudelle 2020 on jo palkattu ja ns. kesätöitä meillä ei lainkaan ole, sillä kiireemme painottuvat kevääseen.

Hakulomake >>