Tule töihin puutarhamyymälään

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Yli 30 vuoden ajan olemme panostaneet laajaan kasvivalikoimaan ja osaavaan palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa, Espoon Matinkylässä sekä Keravalla.

 

Etsimme Kontulan myymälään

MYYJÄPUUTARHURIA

Kokoaikaiseen työhön, joka alkaa 20.3.2018 ja päättyy 15.8.2018.

Odotamme sinulta pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esim. puutarhurin tai hortonomin tutkinto, mutta olet voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotain muuta tietä kulkemalla. Arvostamme kokemusta puutarhamyymälässä työkentelystä.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta 23.1. 2018 mennessä.

Koko kauden maaliskuusta lokakuun loppuun jatkuvia vakansseja ei tällä hetkellä ole vapaana. Mutta jos haluat tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja, voit tehdä sen alla olevan hakulomakkeen avulla.


Etsimme myymälöihimme pihakasvien asiantuntijoiksi

VIIKONLOPPUMYYJIÄ

lauantai- ja sunnuntaityöhön, joka alkaa huhtikuun loppupuolella ja jatkuu juhannukseen. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan lauantaityössä lokakuun loppuun, jolloin myymälämme sulkeutuvat talven ajaksi.

Viikonloppumyyjänämme odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön. Toimeen kuuluu myynnin ja neuvonnan lisäksi osallistuminen kassatyöskentelyyn ja viikonloppuisinkin pakollisiin kasvien hoitoon ja myymälän kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Arvostamme kokemusta työskentelystä puutarhamyymälässä ja ripeitä otteita tarttua eri tehtäviin kiireisessä myymälätyössä. Viikonloppumyyjien työ alkaa 21.4. Lauantaisin työaika on 8 tuntia (klo 9-17) ja sunnuntaisin 6 tuntia (klo 10-16).

Hakulomake löytyy tämän sivun alalaidasta. Täytä ja lähetä se meille 23.1.2018 mennessä.

 

Etsimme myös puutarha-alan opiskelijoita

TYÖSSÄOPPIMISEN JAKSOLLE

Mikäli pystyt aloittamaan kokopäiväisesti huhtikuun alussa ja jatkamaan vähintään juhannukseen, on harjoittelu palkallista. Työssäoppimisjaksolla saat nimetyn ohjaajan, joka perehdyttää sinut yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa puutarhamyymälässä työskentelyyn.

Hakulomake löytyy tämän sivun alalaidasta. Täytä ja lähetä se meille 23.1.2018 mennessä.

_________________________________________________________________________________________

Palkkaamme myös kausiapulaisiksi

HARJOITTELIJOITA

Emme edellytä osaamista puutarha-alalta, sillä annamme opastuksen kaikkiin työtehtäviin. Tehtävä sopii hyvin esim. abeille, sillä työ alkaa jo huhtikuun alussa ja jatkuu osalla juhannukseen, osalla heinäkuun loppuun. Työ on kokopäiväistä.

Harjoittelijan tehtäviin valitsemme haastateltavat lyhyen puhelinkeskustelun perusteella. Tästä julkaisemme ohjeet tällä sivulla helmikuun alkupäivinä.

Kesäkuusa alkavia ns. kesätyöpaikkoja meillä ei ole, sillä kaikki työt alkavat jo huhtikuussa.

 

Hakulomake >>