Tule töihin puutarhamyymälään

Muhevainen Oy on pihakasveihin erikoistunut myymäläketju. Yli 30 vuoden ajan olemme panostaneet laajaan kasvivalikoimaan ja osaavaan palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Myymälämme ovat kiinni talven ajan. Aloitamme työt valmistelemalla myymälät kevään avaamista varten. Kevään tullen aukioloaikamme ovat ennen juhannusta arkisin 9.00–20.00, lauantaisin 9.00–18.00 ja sunnuntaisin 10.00–17.00. Juhannuksen jälkeen aukioloajat supistuvat ja olemme avoinna arkisin 10.00–19.00 ja lauantaisin 10.00–16.00

 

Etsimme myymälöihimme pihakasvien ammattilaisia, esim. puutarhureita

• MYYJIKSI

kokopäivätyöhön, joka alkaa 16.3.2020 ja päättyy lokakuun  lopussa, jolloin suljemme myymälämme talven ajaksi. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin, mutta sisältää jonkin verran viikonloppuvuorojakin.

Odotamme sinulta pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmän jäsenenä toimimiseen. Koulutuksesi voi olla esim. puutarhurin tai hortonomin tutkinto, mutta olet toki voinut hankkia vastaavat tiedot ja taidot jotakin muuta tietä kulkemalla. Arvostamme kokemusta puutarhamyymälässä työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta 27.1. 2020 mennessä.

• VIIKONLOPPUMYYJIKSI

lauantai- ja sunnuntaityöhön, joka alkaa huhtikuun loppupuolella ja jatkuu juhannukseen. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan lauantaityössä lokakuun loppuun.

Viikonloppumyyjänämme odotamme sinulta vankkaa pihakasvien tuntemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön. Toimeen kuuluu myynnin ja neuvonnan lisäksi osallistuminen kassatyöskentelyyn ja viikonloppuisinkin pakollisiin kasvien hoitoon ja myymälän kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Arvostamme kokemusta työskentelystä puutarhamyymälässä ja ripeitä otteita tarttua eri tehtäviin kiireisessä myymälätyössä.

Hakulomake löytyy tämän sivun alalaidasta. Täytä ja lähetä se meille 27.1.2020 mennessä.

 

Etsimme myös työssäoppimisen jaksolle

• PUUTARHA-ALAN OPISKELIJOITA

Mikäli pystyt aloittamaan kokopäiväisesti huhtikuun alussa ja jatkamaan vähintään juhannukseen, on harjoittelu palkallista. Työssäoppimisjaksolla saat nimetyn ohjaajan, joka perehdyttää sinut yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa puutarhamyymälässä työskentelyyn.

Hakulomake löytyy tämän sivun alalaidasta. Täytä ja lähetä se meille 27.1.2020 mennessä.

_________________________________________________________________________________________

Palkkaamme myös kausiapulaisiksi

• HARJOITTELIJOITA

Emme edellytä osaamista puutarha-alalta ja tämä voi olla vaikka aivan ensimmäinen työpaikkasi, sillä annamme opastuksen kaikkiin työtehtäviin. Tehtävä sopii hyvin esim. abeille, sillä työ alkaa jo huhtikuun alussa ja jatkuu osalla juhannukseen, osalla heinäkuun loppuun. Työ on kokopäiväistä.

Harjoittelijan tehtäviin valitsemme haastateltavat lyhyen puhelinkeskustelun perusteella. Tästä julkaisemme ohjeet tällä sivulla helmikuun alussa.

Kesäkuussa alkavia kesätöitä meillä ei valitettavasti ole lainkaan tarjolla, sillä kiireet alallamme keskittyvät kevääseen.

 

Hakulomake >>